Kritiserade coronavaccineringen

41-årig sjukvårdsarbetare dog efter coronavaccinationen

publicerad 5 januari 2021
Sofia Acevedo tog Pfizers vaccin och avled kort därefter.

Den portugisiska sjukvårdsarbetaren Sonia Acevedo tog Pfizers nya vaccin mot coronaviruset. Två dagar senare avled hon ”plötsligt” i sitt hem och nu kräver hennes pappa svar på vad som egentligen orsakat dotterns död.

Det var på på nyårsdagen – mindre än 48 timmar efter att 41-åriga Sonia Acevedo tagit Pfizers vaccin som dödsfallet ägde rum. Kvinnan beskrivs som vid god hälsa innan dödsfallet och ska inte haft några kända underliggande sjukdomar eller andra problem.

– Hon hade fått coronavaccinet men hon hade inga symptom. Jag vet inte vad som hände, jag vill bara ha svar. Jag vill bara veta vad som ledde till min dotters död, förklarar hennes pappa.
Acevedos chefer ska ha bekräftat att den 41-åriga kvinnan vaccinerades den 30 december, men säger också att kvinnan inte sagt sig känna några omedelbara biverkningar efter vaccinationen.

Portugals nationella ontologiska institut som fokuserar på tumörsjukdomar och där Sofia Acevedo var anställd sedan 10 år tillbaka uttrycker sin sorg i ett pressmeddelande och lovar att göra sitt yttersta för att komma till klarhet med dödsfallet och dess orsaker.

Hennes livlösa kropp upptäcktes av hennes far på morgonen på nyårsdagen och enligt dottern hade Sofia dagen innan sin död bara klagat på mild sveda och klåda runt det område där hon ficks sitt nålstick.

Kort efter att hon vaccinerats ändrade Sofia profilbild på Facebook till en ”selfie” med en ansiktsmask på och texten ”coronavaccinerad”.


 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!