WHO besöker Wuhan – utesluter inte att coronaviruset skapats i laboratorium

publicerad 4 februari 2021

Världshälsoorganisationens projektgrupp i kinesiska Wuhan utesluter inte att coronaviruset kan ha skapats i ett laboratorium. Det menar läkaren Peter Daszak som själv är på plats och avslöjar att man tagit del av stora mängder data som ”ingen har sett förut”.

Nya Dagbladet rapporterade i maj förra året om att den medicinske professorn Nikolai Petrovsky på basen av sin analys av coronaviruset uttryckt misstanke om att det är skapat i ett laboratorium – bland annat för dess ovanliga egenskaper i hur det smittar mellan olika människor jämfört med hos andra arter.

– Vi upptäckte att covid-19-viruset var sällsynt välanpassat för att binda sig till mänskliga celler, konstaterade han då och efterlyste att virusets ursprung bör utredas mycket noggrannt.
Ungefär samtidigt kom molekylärbiologen och forskaren Judy Mikovits med graverande avslöjanden när hon i dokumentären ”Plandemic” berättade om hur den amerikanske smittskyddschefen Anthony Fauci själv haft kopplingar till laboratoriet vid Wuhans virologiska institut och via den amerikanska myndigheten National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) givit…


 


Liknande artiklar: