Extrema blodproppar uppdagas hos avlidna covidvaccinerade

Kritiserade coronavaccineringen

publicerad 2 maj 2022
- av Sandra Novak
Censurerade bilder av en "blodproppsmask" som dras ut t.v. T.h. bilder på hur blodproppar kan se ut i närbild.

Ny dokumentation visar blodproppar som påminner om långa maskar uppdagas i covidvaccinerade avlidnas kroppar.

Spikproteiner tros vara orsaken till de uppseendeväckande komplikationerna, bland annat då kroppen inte klarar av att bryta ner dessa naturligt.

I en video som filantropen och entreprenören Steve Kirsch publicerat visas hur en man, som dött kort efter sin covidvaccination, har en mängd blodproppar i kroppen. Videon är inspelad av balsameraren Richard Hirschman, som vittnar om att fenomenet kommit att bli mycket vanligt förekommande i de kroppar han tar emot.


Annonser:


OBS! Vi vill varna läsare för starka bilder och avråder känsliga personer från att titta på bilderna.

Videon kan ses här.

Vidare berättar Hirschman att han anmält händelserna till myndigheterna men inte fått någon som helst återkoppling i ärendena. Därför har nu Kirsch valt att öppet publicera informationen samt uppvisa en kopia på de mejl han skickat till den amerikanska smittskyddsmyndigheten CDC och läkemedelsmyndigheten FDA. Kirsch öppnar även upp för dialog med myndigheterna och pekar bland annat på att blodproppar som visas i videon endast återfinns hos de som injicerats med covidvaccin eller genomgått blodtransfusioner. 

Enligt läkaren Dr. Ryan Cole är det sannolikt de spikproteiner som covidvaccinerna producerar som ligger bakom dessa blodkroppar och tillägger att kroppen har mycket svårt att bryta ner dessa.

Informationen har varit offentlig sedan 4 februari och har hittills varken bevisats eller motbevisats. Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.