USA: UFO-rapport till kongressen lämnas in i juni

publicerad 14 juni 2021
- av Sofie Persson
Ufo
Förra året fångades UFO:n på video av den amerikanska militären.

Enligt en kommande rapport från den amerikanska regeringen för man fram att man inte kan förklara flera vittnesmål av UFO:n inom militären, enligt NY Times. Det menar att man inte har några bevis för utomjordingar, men att man heller inte vet vad det är för något man har sett.

En ny kommande rapport från den amerikanska regeringen angående mystiska flygande objekt ska innehålla en rad observationer gjorda av militären om oidentifierade flygande föremål – UFO:n – i USA de senaste åren. Rapporten säger att det inte finns några bevis för att de flygande objekten är utomjordiska, men man kan inte heller utesluta det. Det rapporterar NY Times.

Källor till tidningen menar att man observerat över 120 fall av UFO de senaste två årtiondena och att man utesluter att de är från den amerikanska militären eller är av amerikansk teknik. Vissa källor uttrycker oro över att det kan vara Kina eller Ryssland som experimenterar med ny teknik. Däremot förväntas rapporten innehålla hemligstämplade dokument, vilket skulle kunna späda på teorier om utomjordisk närvaro.

Ett av dessa fall är från förra året då Pentagon släppte en video där de filmade oidentifierade flygande objekt.

Rapporten förväntas komma in till kongressen den 25 juni i år.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!