USA: UFO-rapport till kongressen lämnas in i juni

publicerad 14 juni 2021
  Ufo
  Förra året fångades UFO:n på video av den amerikanska militären.

  Enligt en kommande rapport från den amerikanska regeringen för man fram att man inte kan förklara flera vittnesmål av UFO:n inom militären, enligt NY Times. Det menar att man inte har några bevis för utomjordingar, men att man heller inte vet vad det är för något man har sett.

  En ny kommande rapport från den amerikanska regeringen angående mystiska flygande objekt ska innehålla en rad observationer gjorda av militären om oidentifierade flygande föremål – UFO:n – i USA de senaste åren. Rapporten säger att det inte finns några bevis för att de flygande objekten är utomjordiska, men man kan inte heller utesluta det. Det rapporterar NY Times.

  Källor till tidningen menar att man observerat över 120 fall av UFO de senaste två årtiondena och att man utesluter att de är från den amerikanska militären eller är av amerikansk teknik. Vissa källor uttrycker oro över att det kan vara Kina eller Ryssland som experimenterar med ny teknik. Däremot förväntas rapporten innehålla hemligstämplade dokument, vilket skulle kunna späda på teorier om utomjordisk närvaro.
  Ett av dessa fall är från förra året då Pentagon släppte en video där de filmade oidentifierade flygande objekt.

  Rapporten förväntas komma in till kongressen den 25 juni i år.


   


  Liknande artiklar:

  Eftersom du läser det här…

  Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

  Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

  Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

  Tack för ditt stöd!