Tyskland: Tjuvåkande migrant urinerade på tågvärdinna

publicerad 22 februari 2024
- av Jan Sundstedt
Regionaltåg på stationen Graben-Neudorf.

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


4360 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


En 57-årig tågvärdinna misshandlades och förnedrades grovt i samband med att hon konfronterade en migrant som inte löst biljett. Våldsbrottslingen fortsatte sedan in i en matbutik där han gick till attack mot personal och kunder – innan han flydde i en stulen bil.

Det hela utspelade sig på stationen Graben-Neudorf i Baden-Württemberg förra veckan i samband med att kvinnan genomförde en biljettkontroll på ett regionaltåg.

När hon närmade sig mannen, som beskrivs som cirka 35 år gammal med helskägg och sannolikt hemmahörande i Nordafrika, blev han vansinnig eftersom han inte köpt någon biljett, rapporterar Bild.

Mannen gick till attack mot tågvärdinnan, misshandlade henne, skrek förolämpningar och försökte tvinga henne till oralsex och ska slutligen ha urinerat på sitt offer.

– Han skadade henne genom att slå, sparka och strypa henne, förklarar en talesman för polisen.

Kastade tårta

Kvinnan skadades allvarligt och fördes till sjukhus medan angriparen flydde vidare – och fortsatte bete sig våldsamt och märkligt.

Efter attacken på tåget ska angriparen ha tagit sig in i en matbutik där han kastade tårta på ett butiksbiträde samt misshandlade en av butikens kunder.

När detta väl var gjort beväpnade han sig med en trasig glasflaska, hotade ytterligare en person och tvingade till sig dennes bil.

Under sin flykt orsakade han ett flertal olyckor, men lyckades ändå undkomma de förföljande poliserna, rapporteras det.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!