Trumps rådgivare startar ovaccinerad community

publicerad 1 juni 2023
- av Sofie Persson
Michael Flynn gör reklam för 4thePURE.

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


6370 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Michael Flynn, Donald Trumps tidigare säkerhetspolitiska rådgivare, startar upp en nätbaserad community för de som är ovaccinerade mot covid-19. Tanken är att medlemmar ska kunna hitta allt från olika donatorer, surrogatmödrar till vänner och kärlek.

Ett medlemskap hos 4thePURE innebär att man kan få tillgång till exempelvis donatorer med ovaccinerat blod, sperma eller bröstmjölk. På hemsidan ska man också kunna möta ovaccinerade singlar, vänner eller nya affärskontakter. Enligt Flynn är tanken helt enkelt att “ansluta likasinnade individer som modigt stod emot covid-19 vaccinen”.

Våra program kommer att användas för nyhetsuppdateringar, vänskap, dejting och affärsnätverk, säger Flynn som poängterar att man letar efter “grundande medlemmar”


Ett medlemskap på sajten kostar för en privatperson 2500 dollar och ska räcka livet ut. Som företag kan man även bli medlem för 10 000 dollar, eller om man vill ha fler fördelar kan man betala 25 000 dollar. Som medlem lovas man “många fördelar” med “VIP-bemötande”, men främst är man som grundande medlem en “del av en av de största och viktigaste rörelserna i världen idag som skapar historia”.

Det är ett av de största privilegierna att vara en av grundarna av 4thePURE. Grundare kommer att tas emot och erkännas som det här århundradets tankeledare“, går att läsa på hemsidan.

Det är oklart exakt när sajten lanserades, men en “fullständig medlemssajt” är planerad att bli klar under juni månad.

Fyran i namnet ska enligt uppgift stå för “sinne, kropp, själ och ande”.

I USA har 81,4 procent av befolkningen tagit åtminstone en dos covidvaccin och 69,5 procent tagit de två första doserna, enligt CDC.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!