Utrikes

Trumps kampanjtal i Tulsa gav Fox News rekordsiffror

Donald Trump.

President Donald Trumps tal i lördags som hölls i staden Tulsa lockade rekordhöga tittarsiffror på tv.

Totalt tittade 7,7 miljoner på sändningen i Fox News vilket gör den till den största i Fox News historia.
I genomsnitt var det 8,2 miljoner tittare som såg talet i lördags. Som jämförelse var ESPN:s täckning av NFL:s öppningskväll i genomsnitt 8 miljoner, MSNBC:s mest bevakade debatt var i genomsnitt 7,7 miljoner och CNN:s mest bevakade primära debatt var i genomsnitt 7,4 miljoner.

Trump-administrationen har uttalat att ännu fler tittare tittat på hans tal om man inkluderar den betydande publiken som tittade via streamingplattformar.

– President Trumps rally i Tulsa lockade över 4 miljoner unika tittare över alla digitala mediekanaler. De live-strömmade inför-talet-diskussionerna drog en publik på mer än 2,5 miljoner unika tittare bara dem, sa Trumps kommunikationsdirektör Tim Murtaugh i ett uttalande.

 

Källa: NB Nyhetsbyrån 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!