Robert Kennedy: “Klimatpolitik” utnyttjas av globalister – för att införa totalitärt kontrollsamhälle

Globalismens framfart

publicerad 1 maj 2023
- av Isac Boman
Robert F. Kennedy Jr.
Roberty Kennedy menar att elitens målsättning är att berika sig själva på de fattigas bekostnad.

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


11 280 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Författaren och advokaten Robert Kennedy Jr. anklagar Bill Gates och andra globalister i kretsen kring World Economic Forum för att använda klimatfrågan som förevändning för att kunna implementera ”totalitär kontroll över samhället”.

– Klimat- och föroreningsfrågor utnyttjas av World Economic Forum och Bill Gates och alla dessa stora, du vet megamiljardärer, på samma sätt som Covid utnyttjades, för att använda det som en ursäkt att införa totalitär kontroll över samhället, konstaterar han i en intervju.

Kennedy menar att elitens krav på extrema åtgärder för att nå ”klimatneutralitet” gjort att allt fler människor inser att makthavarnas förmenta vilja att agera i folkets bästa inte är genuin.

– Nu ser människor att detta bara är ännu en kris som används för att ta de fattigas förmögenheter och berika miljardärer.

Kennedy beskriver det nuvarande ekonomiska systemet i allt väsentligt som ”socialism för de rika” och en ”brutal, barbarisk och skoningslös kapitalism för de fattiga”.

 

– Det förgiftarna gör är att de gör sig själva rika genom att göra alla andra fattiga. De höjer sin egen levnadsstandard genom att sänka livskvaliteten för resten av oss.

Robert Kennedy, son till den mördade amerikanske utrikesministern med samma namn och brorson till den mördade amerikanske presidenten John F. Kennedy, har meddelat att han tänker försöka bli nominerad som Demokraternas presidentkandidat i valet 2024.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!