Utrikes

Nigel Farage kräver kartläggning av George Soros inflytande

Nigel Farage (t.v.) George Soros (t.h.)

I en debatt i EU-parlamentet kräver Nigel Farage en kommitté som utreder vilka som tagit emot pengar av den ökände George Soros.

Nigel Farage, EU-parlamentariker och tidigare partiledare för det brittiska euroskeptiska partiet Ukip, talade under gårdagen i EU-parlamentet där han krävde en utredning om vilka som erhållit finansiering av globalisten George Soros för att underminera nationalstaten.

Farage menar bland annat att det är hyckleri att tala om påverkanskampanjer i samband med Brexit eller det amerikanska presidentvalet när George Soros använder alla sina pengar och sitt inflytande till att påverka EU i den riktning han vill.

Liknande artiklar

George Soros-sponsrad app ska hjälpa illegala immi... Miljardären och globalisten George Soros har finansierat framtagningen av en applikation till smarta telefoner som ska h...
Jean-Claude Juncker höll hyllningstal till Karl Ma... EU-kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker höll nyligen ett tal där han i positiva ordalag lyfte fram Karl Marx och...
Sveriges EU-avgift kan höjas med 40 procent EU:s nya flerårsbudget innebär att Sverige kan komma att få betala ytterligare 16 miljarder kronor till EU varje år. Det...

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!