Utrikes

Nigel Farage kräver kartläggning av George Soros inflytande

Nigel Farage (t.v.) George Soros (t.h.)

I en debatt i EU-parlamentet kräver Nigel Farage en kommitté som utreder vilka som tagit emot pengar av den ökände George Soros.

Nigel Farage, EU-parlamentariker och tidigare partiledare för det brittiska euroskeptiska partiet Ukip, talade under gårdagen i EU-parlamentet där han krävde en utredning om vilka som erhållit finansiering av globalisten George Soros för att underminera nationalstaten.

Farage menar bland annat att det är hyckleri att tala om påverkanskampanjer i samband med Brexit eller det amerikanska presidentvalet när George Soros använder alla sina pengar och sitt inflytande till att påverka EU i den riktning han vill.

Liknande artiklar

EU-parlamentet röstar för kontroversiella upphovsr... EU-parlamentet har röstat igenom de kontroversiella upphovsrättslagarna, däribland Artikel 13, vilka kritiker menar sku...
Vänsterpartiet ger upp sitt EU-motstånd Vänsterpartiet kommer under de närmsta åren inte att fokusera på att få Sverige att utträda ur EU, uppger partiledaren J...
Google tilldelas rekordböter för konkurrensbrott EU-kommissionen ger Google rekordstora böter på nästan 45 miljarder kronor för konkurrensbrott. Detta är andra gången på...

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!