Utrikes

Nigel Farage kräver kartläggning av George Soros inflytande

Nigel Farage (t.v.) George Soros (t.h.)

I en debatt i EU-parlamentet kräver Nigel Farage en kommitté som utreder vilka som tagit emot pengar av den ökände George Soros.

Nigel Farage, EU-parlamentariker och tidigare partiledare för det brittiska euroskeptiska partiet Ukip, talade under gårdagen i EU-parlamentet där han krävde en utredning om vilka som erhållit finansiering av globalisten George Soros för att underminera nationalstaten.

Farage menar bland annat att det är hyckleri att tala om påverkanskampanjer i samband med Brexit eller det amerikanska presidentvalet när George Soros använder alla sina pengar och sitt inflytande till att påverka EU i den riktning han vill.

Liknande artiklar

Regeringsbildningen – en seger för Soros och hans ... Fyra månaders maktkamp i den politiska manegen är nu över och en segrare har utsetts. Denna maktkamp har ofta framställt...
Hotar nationalismen demokratin? I upprepade krönikor och TV-poddar har jag utvecklat hur globalismen skapats av de hyperförmögna kretsarna i väst som ko...
Majoriteten av islänningarna negativa till EU-medl... En majoritet av islänningarna säger nej till medlemskap i EU, enligt en ny rapport. 51 procent av Islands befolkning ...

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!