Kritiserade coronavaccineringen

Många döda på äldreboende efter coronavaccination

publicerad 9 februari 2021

Nio åldringar på ett äldreboende i Lagartera i Spanien har avlidit – bara dagar efter att de injicerats med Pfizers coronavaccin.

Den tragiska händelsen på det spanska äldreboendet ska ha börjat med att ett tiotal åldringar visat symptom på covid-19 sex dagar efter att de vaccinerat sig. 77 av de 78 åldringarna rapporteras nu därtill ha noterats smittade – enligt så kallade PCR-tester.

Styrelsen för boendet säger i ett uttalande att man inte tror att det var vaccinet som ledde till massdöden på boendet utan att det istället var en anställd eller någon ur personalen som utförde vaccinationerna som ska ha smittat åldringarna.
– Jag tror inte att det berodde på vaccinet – vaccinet ska rädda liv, inte smitta de boende… Kanske fördes smittan in av någon av de som skulle utföra vaccinationerna och var asymptomatisk… Kanske var en av medarbetarna positiv och det var slumpen som gjorde att de infekterades nära inpå sina vaccinationer, spekulerar Sergio Mella, ordförande för den förening som driver boendet, enligt The Sun.

Trots att minst 10 boende avlidit kort efter att de tagit sin första dos av vaccinet så hävdar ansvariga för äldreboendet att vaccinet ”räddat liv” och man håller fast vid att ge åldringarna sin andra vaccinationsdos så snart som möjligt.


 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!