Utrikes

Marockansk kvinna dödade och tillagade sin pojkvän

En marockansk kvinna i Förenade Arabemiraten anklagas för att ha mördat sin pojkvän och tillagat hans kvarlevor. Hon ska sedan ha låtit en grupp pakistanska arbetare äta upp dessa.

Kvinnan mördade sin pojkvän för tre månader sedan, men brottet blev känt först då man hittade en människotand i hennes mixer, enligt BBC. Hon ska ha erkänt handlingen och kallat det hela ”ett ögonblick av galenskap”.
Kvinnan, som är i 30-årsåldern, hade ett förhållande med offret i sju år. Hon ska ha mördat honom efter han sagt att han skulle gifta sig med någon annan från Marocko.

Polisen har inte avslöjat hur pojkvännen blev mördad, men hans kvarlevor ska ha tillagats till en traditionell kött- och risrätt som ska ha bjudits till en grupp pakistanska arbetare.

Det ska ha varit offrets bror som hittade tanden i mixern. Tanden ska ha DNA-testats och matchat med offret. Innan ska kvinnan ha sagt att pojkvännen var försvunnen för att hon kastat ut honom ur hemmet.

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!