Israeliskt projekt samlar vittnesmål om vaccinskador

Kritiserade coronavaccineringen

publicerad 27 november 2021
- av Markus Andersson

[wordpay_hide_paywall]

Israeliska ”The Testimonies Project” beskriver sig som en plattform för alla de som skadats eller på andra sätt drabbats efter att ha tagit de experimentella vaccinen mot covid-19. I publicerade filmer vittnar människor i alla åldrar om hur deras liv påverkats av injektionerna och hur det kostat deras familjemedlemmar livet.

– För två månader sedan fick min son sin andra dos av Pfizers vaccin och två månader efter att ha fått vaccinet så gick han och la sig klockan fem efter att ha varit ute med sina vänner. Cirka 11:30 hittade min ex-fru honom död bredvid sin säng, berättar Meir och beskriver vidare hur ambulanspersonalen sedan rapporterade att hans son dött av en hjärtattack.

– Vad kan jag säga? Man går och lägger sig och hittar sin son död. Det är fruktansvärt, säger han och uppmanar ansvariga för massvaccinationsprogrammen att stanna upp och se vad det är som händer och vad vaccinen får för konsekvenser för befolkningen.Ett stort antal andra
medverkande berättar i filmklipp om hur de eller deras anhöriga drabbats av hjärtproblem, vaginala blödningar, neurologiska skador, blodproppar, allvarliga inflammationer och hudproblem efter att de vaccinerat sig och hur hjälpen och stödet från israeliska myndigheter efter dödsfall och vaccinskador varit i princip obefintligt.

Flera av dem säger också att de ångrar att de gick med på att vaccinera sig och att de verkligen inte vill tvingas att ta fler injektioner i framtiden, av rädsla för fler vaccinskador eller att deras hälsa på olika sätt ska försämras ytterligare.

Gilad berättar exempelvis hur han kort efter vaccinet kände sig ”svag i alla organ” och att han plötsligt inte längre kunde röra sin kropp, sina armar och sina ben.

– Jag var som en mumie, jag kunde inte göra någonting alls, förklarar han.

– Jag är inte viktig. Ingen är viktig. Politiken är det enda som betyder någonting. Jag tvivlar på att de som ville att jag skulle vaccineras kommer att komma på min begravning, de skulle inte bry sig om mig alls, konstaterar han vidare.

Initiativtagarna till projektet
skriver att de hoppas att ”The Testimonies Project” kan leda till att fler vågar träda fram och berätta om hur de och deras nära och kära har påverkats av vaccinet och att deras historier får ta plats.Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.