Utrikes

George Soros-sponsrad app ska hjälpa illegala immigranter att undgå arrestering

Miljardären och globalisten George Soros har finansierat framtagningen av en applikation till smarta telefoner som ska hjälpa illegala immigranter att undgå polisen.

Appen, som heter Notifica – spanska för “underrättelser”, är skapad av en grupp som heter United We Dream. Gruppen startades av en organisation som får bidragspengar från den amerikanska staten. Även George Soros har skänkt pengar till framställandet av appen.
Appen fungerar så att användaren (och eventuell advokat) får larm om någon familjemedlem eller närstående råkar ut för polis eller myndighetspersonal (immigration enforcement official).

– Den här appen är ganska upprörande, säger Chris Farrell som är forskningsledare i domstolsprövning, till Fox Business.

Appen är främst riktad till illegala immigranter boendes i USA.

George Soros är ofta inblandad i projekt som främjar den pågående massinvandringen till Europa och USA.

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!