Före detta porrskådis hittad hemlös i tunnel under Las Vegas

publicerad 30 augusti 2019

En före detta porrskådis hittades av ett filmteam som dokumenterade ett tunnelsystem under Las Vegas.

Ett filmteam som skulle spela in en dokumentärfilm om ett tunnelsystem under Las Vegas fann den före detta porrskådisen Jenni Lee boendes där.

Tunnelsystemet som är ämnat att stoppa Las Vegas från översvämningar är även boplats för många andra fattiga, hemlösa och missbrukare.


Annonser:


Jenni Lee föddes som Stephanie Sadorraes 1982 i Clarksville, Tennessee. Blott 21 år gammal drogs hon in i porrindustrin och har förekommit i över 232 filmer.

Hon blev under sin tid i den kraftigt judiskt dominerade branschen en av de mest populära kvinnorna, men är nu enligt kritiker till branschen ett levande exempel på hur den skadar inblandade människor.

En annan före detta porrskådis, Bree Olson, berättade för några år sedan om hur hon inte kan behålla jobb eller vänner när de får reda på hennes historia. Bland annat lät de henne inte umgås med sina barn. Olson sa att hon själv aldrig skulle skaffa barn på grund av hur de skulle behandlas.

– Även med den bästa privatskolan och uppväxten skulle andra föräldrar börja prata och deras barn skulle få veta, vilket skulle leda till att mitt barn blev utfryst.

 

Källa: Daily Star
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.