David Cameron påstås ha deltagit i sexriter med döda djur

publicerad 22 september 2015

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


1760 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Foto: Toms Norde, Valsts kanceleja/CC BY-SA 2.0
Foto: Toms Norde, Valsts kanceleja/CC BY-SA 2.0

I en ny bok anklagas Storbritanniens premiärminister David Cameron för att ha deltagit i sexuella ritualer med döda djur på Oxforduniversitetet, rapporterar brittisk media.

Det är journalisten Isabel Oakeshott och lord Michael Ashcroft, före detta vice ordförande för de konservativa, samma parti som David Cameron leder, som står för de spektakulära anklagelserna i sin nya bok Call Me Dave: The Unauthorised Biography.

När Cameron i sin ungdom gick på Oxforduniversitetet var han med i ett sällskap som specialiserat sig på bisarra sexuella ritualer, skriver Daily Mail.

I boken står det om de invigningsritualer som David Cameron deltog i. Under en av ritualerna ska den idag brittiske premiärministern ska bland annat ha fört in sitt könsorgan i munnen på ett grishuvud, samtidigt som en annan person hade grishuvudet i knäet.

Under hela måndagen häcklades David Cameron på sociala medier för avslöjandena och hashtaggen #piggate blev snabbt populär på Twitter.

En talesperson för det konservativa partiet avfärdar anklagelserna i boken.

David Cameron är inte den första brittiske premiärministern som hamnat i blåsväder för bisarra ritualer. Tony Blair ska under sin tid som premiärminister ha besökt speciella ångbad i Mexiko där han och hans fru “skrikit ut smärtan av återfödelse”, enligt Daily Mail.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!