Brittiska statskanalen nedklottrad med fotografier på vaccinets offer

Desinformationen i medierna

publicerad 18 januari 2023
- av Sofie Persson
BBC-byggnaden i Yorkshire, Leeds, efter aktionen.

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


22 420 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


“Media är viruset” och “media döljer sanningen” var ledorden när brittiska BBC:s kontor nyligen täcktes med bilder på människor som dött efter att ha tagit covidvaccin. Demonstrationen anklagar den statliga kanalen och regeringen för att sprida lögner som i sin tur lett och fortsätter att leda till döden för åtskilliga människor.

Plakat med texter där man klargjorde att den statliga kanalen sprider desinformation tapetserades också på fasaden. Demonstrationen kallas för “Media is the virus” och startades av grupperna The People’s Resistance, Freedom Fighters och The North Unites, rapporterar The Gateway Pundit.

BBC är förrädare för vårt land“, skriver man i ett inlägg på Telegram.

 

Totalt sex BBC-byggnader uppges under samma dag ha blivit utsatta för demonstrationen där man också anklagar specifika anställda vid BBC för delaktighet i desinformationsspridning, samt även personer som arbetar inom regeringen för att sprida lögner som i sin tur lett till åtskilliga dödsfall.

Media är delaktiga i de största brotten mot mänskligheten och måste hållas ansvariga för dödsfall och skador som orsakats våra vänner och familjer“, står att läsa i ett annat inlägg på Telegram.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!