MORGONDAGENS DAGSTIDNING – onsdag 21 februari 2024

onsdag 21 februari 2024

Brittiska statskanalen nedklottrad med fotografier på vaccinets offer

Desinformationen i medierna

publicerad 18 januari 2023
- av Sofie Persson
BBC-byggnaden i Yorkshire, Leeds, efter aktionen.

“Media är viruset” och “media döljer sanningen” var ledorden när brittiska BBC:s kontor nyligen täcktes med bilder på människor som dött efter att ha tagit covidvaccin. Demonstrationen anklagar den statliga kanalen och regeringen för att sprida lögner som i sin tur lett och fortsätter att leda till döden för åtskilliga människor.

Plakat med texter där man klargjorde att den statliga kanalen sprider desinformation tapetserades också på fasaden. Demonstrationen kallas för “Media is the virus” och startades av grupperna The People’s Resistance, Freedom Fighters och The North Unites, rapporterar The Gateway Pundit.

BBC är förrädare för vårt land“, skriver man i ett inlägg på Telegram.

 

Totalt sex BBC-byggnader uppges under samma dag ha blivit utsatta för demonstrationen där man också anklagar specifika anställda vid BBC för delaktighet i desinformationsspridning, samt även personer som arbetar inom regeringen för att sprida lögner som i sin tur lett till åtskilliga dödsfall.

Media är delaktiga i de största brotten mot mänskligheten och måste hållas ansvariga för dödsfall och skador som orsakats våra vänner och familjer“, står att läsa i ett annat inlägg på Telegram.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!Mer från förstasidan
Share via
Missa inte en nyhet igen!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag!

Ta del av ocensurerade nyheter – fria från industriintressen och politisk korrekthet från Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning – varje vecka.

Send this to a friend