Utrikes

Bil körde in i folkmassa i Berlin – sju skadade

Räddningspersonal på olycksplatsen i Berlin.

En bil har under morgonen kört in i en folkmassa under en demonstration i Berlin tidigt på söndagmorgonen. Sju personer har skadats.

Enligt tyska Focus rör det sig om en bil med estniska registreringsplåtar som körde in i en folksamling på Hardenbergplatz i centrala Berlin. Sju skadade rapporteras av Berlins räddningstjänst, varav tre allvarligt.
Bilföraren – en man – har gripits, och ett stort område kring platsen är avspärrat och bevakas av polis. Det är ännu oklart vad som ligger bakom dådet, men Berlinpolisen skriver på Twitter att de i nuläget inte misstänker att det rör sig om en politisk eller religiös attack utan om en förare som tappat kontrollen på bilen.

 

Källa: NB Nyhetsbyrån

 

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!
  • Ämnen:
  • Berlin
  • Tyskland