MORGONDAGENS DAGSTIDNING – lördag 2 mars 2024

lördag 2 mars 2024

Åtta personer kan ha varit inlåsta i tio år

publicerad 19 juli 2013

Polisen i Houston, Texas, gjorde en chockerande upptäckt när de fann fyra män och fyra kvinnor som hållits fångna i vad som beskrivs som ett “fängelserum” i en bostad. Upptäckten gjordes fredagen lokal tid.

Fyra är män mellan åldrarna 50 och 80 och kvinnorna ska enligt polisen lida av en psykisk sjukdom. Inga åtal har väckts men en man har anhållits för förhör misstänkt för att ha spärrat in personerna, skriver CNN.

– En av männen verkar tro att han plockats upp från gatan och tagits hit. I utbyte mot öl och cigaretter och tak över huvudet, säger polisen JW McCoy till den lokala TV-kanalen KTRK-TV.

En av männen uppger att han varit inlåst i tio års tid. De fyra männen var en brokig skara av hemlösa och militärveteraner.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!Mer från förstasidan

Flykten från New York

RecensionerJan Sundstedt: John Carpenters cyniska syn på mänskligheten tar sig uttryck i vad som kan vara den coolaste polisstat som skådats på vita duken.

Share via
Missa inte en nyhet igen!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag!

Ta del av ocensurerade nyheter – fria från industriintressen och politisk korrekthet från Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning – varje vecka.

Send this to a friend