Ärkebiskop efterlyser allians mot ultraglobalism

Globalismens framfart

publicerad 13 december 2021
- av Redaktionen
Klaus Schwab, grundare för World Economic Forum och ärkebiskop Carlo Maria Viganò.

Den katolske ärkebiskopen Carlo Maria Viganò uppmanar till skapandet av en allians för att slå tillbaka mot globalistiska oligarker och deras totalitära inflytande på samhällsutvecklingen.

Italienske Carlo Maria Viganò (1941) är en ärkebiskop i den katolska kyrkan som tjänstgjorde som apostolisk nuntius i USA 2011-2016. Han har tidigare även varit generalsekreterare för guvernören i Vatikanstaten 2009-2011.

Viganò varnar nu offentligt för att coronakrisen och den ekologiska krisen används som förevändning för en globalistisk agenda med pengar och kontroll som egentliga drivkrafter.


Annonser:


Slutmålet, varnar Viganó, är en planetarisk diktatur som drivs på av World Economic Forum och genom dagordningen Agenda 2030.

För att försvara världen krävs en global försvarsrörelse och Viganò kallar alla som kan att träda fram och agera omgående.

Viganò är sedan tidigare känd för att ha avslöjat två stora Vatikanskandaler, dels 2012 när han avslöjade finansiell korruption i Vatikanen och dels 2018 då han anklagade påven Franciskus för att ha mörkat anklagelser om sexuella övergrepp i Vatikanen.

 

Källa: NewsVoiceLadda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.