Redaktionellt

Nya Dagbladet byter till HTTPS – säkrare och bättre för dig som läsare

Som en av de första dagstidningarna i Sverige erbjuder nu Nya Dagbladet en säker anslutning för dig som surfar och läser på sajten. Med samma trygghet som när du besöker din internetbank ansluter din dator, telefon eller surfplatta till nyadagbladet.se och garanteras att du verkligen kommit till rätt webbplats.

Många sajter lurar användare idag på information, omdirigerar eller snappar upp din trafik. En del sajter utger sig för att vara seriösa, men ger missledande information. Med den nya 256-bitars krypteringstekniken surfar du lugnt på nyadagbladet.se, lämnar eventuella tips utan att någon ser trafiken mellan din enhet och sajten med mera.

Att du verkligen befinner dig på rätt sajt via en säker anslutning kan du se genom det gröna hänglåset bredvid webbadressen i din webbläsare. Säkerhetscertifikatet på nyadagbladet.se utfärdats av Geotrust Inc som är en seriös och etablerad aktör och kan verfieras av din webbläsare.

Tidigare länkar som pekar på http:// istället för https:// osv kommer inte påverkas då läsaren automatiskt omdirigeras till den nya länken. Förändringen innebär också att våra artiklar hamnar ännu högre upp när du söker efter information på Google.

Med den nya tekniken tar Nya Dagbladet ett ytterligare kliv framåt före konkurrenter som Dagens Nyheter, Aftonbladet, Expressen, SVT med flera där du fortfarande riskerar att din trafik till sajten inte är säker.

Då Nya Dagbladet fortfarande drivs ideellt uppskattar vi allt stöd i form av donationer för att ytterligare kunna utveckla Morgondagens Dagstidning.

Tack för ert fortsatta förtroende!

 


Markus Andersson, chefredaktör

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!
  • Ämnen:
  • SSL