Nu har över 750 läsare skapat pluskonto – gör det du med!

publicerad 29 oktober 2021
- av Redaktionen
Nya Dagbladets nyhetschef Isac Boman och chefredaktör Markus Andersson.

I ett led att professionalisera tidningen ytterligare och skapa en hållbar ekonomi lanserade vi i början av oktober en uppdaterad plustjänst tillsammans med vår partner WordPay. Nu kan vi gladligen meddela att över 750 läsare redan har skapat ett pluskonto på Nya Dagbladet.

Som vi tidigare informerat om kan du stötta tidningen genom att registrera ett konto på sajten. För varje läsare som registrerar sig får tidningen 10 kronor som direkt stödjer vår redaktionella verksamhet. Det är kostnadsfritt och enkelt att registrera sig och du förbinder dig inte till någon prenumeration.

Merparten av allt innehåll på sajten kommer framöver att vara helt öppet och fritt medan endast utvalda artiklar kommer att ligga bakom betalvägg. Om du registrerar dig under oktober får du automatiskt tio gratisartiklar på ditt konto som du kan använda när du vill för att läsa en plusartikel.

Hur fungerar tjänsten?

Genom att klicka på ”Gå med i WordPay” i anslutning till låsta artiklar kan du på mindre än 30 sekunder registrera ett gratis konto via mejl eller telefonnummer. Har du problem med popup-rutan från WordPay kan du gå till denna länk för att registrera dig eller kontrollera statusen på ditt konto samt återställa ditt lösenord vid behov.

När du förbrukat dina gratisartiklar kan du fylla på kontot via kreditkort eller Klarna.

Får du problem, tveka inte att kontakta support@wordpay.io.

Trevlig läsning och en skön helg!Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.