Kommentarsfältet otillgängligt tills vidare

publicerad 12 juni 2023
- av Redaktionen

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


1760 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Sedan ett par veckor tillbaka har kommentarsfältet på sajten varit otillgängligt. På grund av tekniska och resursmässiga skäl kommer det också att vara det tills vidare.

Nya Dagbladet har sedan grundandet 2012 varit mån om att ohörda röster och perspektiv skall få komma till tals i samhället. Detta gäller särskilt förtrycka röster och kritik som dämpats på grund av maktintressen, korruption och olika politiskt korrekta skäl.

Genom att ha ett helt öppet kommentarsfält har läsare i över tio års tid kunnat ventilera åsikter och kritik som i stor sett varit omöjliga att framföra i andra svenska dagstidningar. Sådana perspektiv har också uppmärksammats i nyhetsartiklar samt inte minst på NyD Debatt och insändarsidan.

Att kommentarsfältet tills vidare kommer att vara otillgänglig har ingen påverkan på rapporteringen, granskningar eller vilka artiklar som får utrymme på debattsidan utan har dels tekniska, dels resursmässiga orsaker.

Debattörer och medborgare uppmanas som tidigare fortfarande att skicka in sina alster till tidningens opinionssidor.

Tidningen behöver ditt stöd

Att Nya Dagbladet som enda svenska dagstidning på ett sakligt och seriöst sätt behandlat frågor som maktkoncentrationen och missbruket hos bankerna, telekombranschen, läkemedelsindustrin, befolkningsutbytet och den pågående kulturrevolutionen i Väst, massövervakningen och den totalitära samhällsutvecklingen, klimatbedrägeriet, den judiska lobbyn, globalistiska organisationer som EU, FN, World Economic Forum med flera, har varit unikt och banbrytande – men det har också kommit med ett högt pris.

Redaktionen är därför beroende av och mycket tacksamma för alla donationer som inkommer.

Medieföretaget befinner sig för närvarande i en utdragen strid med bankväsendet och behöver även fortsättningsvis ett extra stöd för att kunna upprätthålla och utveckla verksamheten vidare.

Läs mer om hur du kan donera här.

Vi tackar Nya Dagbladets läsare för ert förtroende!

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!