Redaktionellt

Följ Nya Dagbladets lokaljournalistik i Malmö och Skåne via Facebook!

Nya Dagbladet ökar nu sin satsning på lokaljournalistiken och öppnar därför en egen sida för Malmö-Skåne via Facebook.

Följ, gilla och dela våra artiklar på den nya lokal- och regionsnyhetssidan. Vissa lokala händelser kommer bara att publiceras på den lokala sidan varför alla som är intresserade av den lokala bevakningen bör följa de lokala sidorna.

Tillsammans med den erfarne fotografen Freddy Mardell har redaktionen redan kunnat släppa flera exklusiva reportage och bildserier ifrån Malmö och Skåne. Vi har bland annat varit på plats vid alla de fyra senaste sprängningarna i Malmö, vid pådraget vid Findus och nu senast har vi kunnat följa situationen för de utsatta parkeringsvakterna i staden som utsätts för allt mer hot och våld.

Många fler avslöjande reportage och bilder kommer att släppas framöver. Den nya sidan heter kort och gott; Nya Dagbladet Malmö-Skåne.

Häng med på vår spännande satsning!


Markus Andersson, chefredaktör

 

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!