Följ Nya Dagbladet på Soundcloud – få vår radio i din mobil

publicerad 7 oktober 2015

Nu går det att lyssna på Nya Dagbladets radio via ljudströmningstjänsten Soundcloud. Ladda ned appen i din mobil och lyssna på våra sändningar när det passar dig.

Har du appen installerad i din mobil kan du söka på ”Nya Dagbladet” och följa vår kanal. Du kommer då att få en notis när en ny radiosändning finns tillgänglig att lyssna på. Med Soundcloud kan antingen lyssna direkt via mobilen från Internet när det passar dig alternativt ladda ned sändningen som Mp3-fil i din mobil eller i din dator.

Nya Dagbladet kommer också att tillgängliggöra tidigare radioproduktioner på ljudströmningstjänsten Soundcloud. För dig som vill tillgängliggöra våra sändningar för andra finns möjligheten att ”bädda in” sändningarna på din egen hemsida eller blogg så att dessa går att lyssna på direkt ifrån din sida.

 

Lyssna via din dators webbläsare på Nya Dagbladets Soundcloud-sida.

Ladda ner Soundcloud till Android och Iphone.
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.