Premiär för Nya Dagbladets poddradio!

publicerad 21 september 2016

Nu släpper vi på prov det första avsnittet av Nya Dagbladets poddradio, där aktuella händelser och ämnen diskuteras och analyseras på ett lättsamt sätt.

Poddavsnittet kan också laddas ned här.

I programmet medverkade Carl Svensson, Alexander Almqvist-Paajanen, Markus Andersson, Per Nordin och Isac Boman. Några av de ämnen som diskuterades:

Spridningskollen – maffialiknande metoder och bluffakturor eller rätt och rimligt att upphovsrättsinnehavare får ersättning för sina verk?

Är Hillary Clinton sjuk, och hur illa är det egentligen?

Kvinnor kan komma att inkvoteras i alla bolagsstyrelser. Jämställdhet till varje pris?

Fasta förband på Gotland – vad är syftet?

Gymnasieministern är med i hemlig globalistgrupp – vad har det för konsekvenser?


Nya Dagbladets poddradio

Nya Dagbladets poddradio är en oberoende satsning där medarbetarna diskuterar aktuella nyheter, gör analyser och diskuterar olika ämnen som intresserar samhällsengagerade människor.

Podden drivs helt ideellt och vi tar gärna emot donationer för att kunna utveckla podden. Swisha direkt till 0727220172 eller besök nyadagbladet.se/donera för fler alternativ.
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.