Smart att välja höj och sänkbara skrivbord till kontor

publicerad 29 september 2021

På de allra flesta kontor idag, så har man varsitt skrivbord och stol. Dock är det inte alla arbetsplatser som låter de anställda har rätt sorts skrivbord. Än idag är det alltså ställen som har bord som är solida och som inte går justera. Det är dumt, eftersom de flesta som jobbar, de är olika långa. Det är viktigt att kunna ställa in sitt skrivbord efter sin egen längd. Man sitter ju oftast på samma ställe under hela arbetsdagen, fem dagar i veckan, och nästan året om. Då är det rätt bra att satsa på höj och sänkbara skrivbord. Det finns många återförsäljare av höj och sänkbart skrivbord online idag, bla Ikea, AZ Design, Aj produkter, DPJ samt Elite kontorsmöbler.

En annan anledning att satsa på skrivbord som går att höja eller sänka är för att man ska kunna välja att stå upp och jobba.

Viktigt välja bra kontorsmöbler

Det är inte bara höj och sänkbara skrivbord som bör finnas på kontoret, utan det är bra att se över alla andra kontorsmöbler med. Du kan med fördel köpa möbler online, hos AZ Design till exempel. Hos dem finns det mycket bra inom kontorsmöbler. Till kontoret är det smart att satsa på bra, bekväma och ergonomiska kontorsstolar som går att justera på olika sätt. Satsa även på att ha bordsskärmar och golvskärmar om ni har behov av att skärma av på kontoret eller på ljudabsorbenter för en bättre ljudmiljö. Sedan bra förvaring samt annat bra.

Utöver bra möbler för kontoret, satsa gärna även på att ha trevliga saker som växter, tavlor med mera, för att piffa upp det lite och göra det lite mer personligt. Det ökar trivseln på kontoret rejält! Sedan bör det även satsas en hel del på bra belysning för att alla ska kunna ha bra ljus då de jobbar.
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.