Noel Gallagher: Woke-kultur och coronarepression tar ifrån unga deras frihet

publicerad 16 juni 2021

Den tidigare Oasis-sångaren Noel Gallagher menar att den så kallade ”woke-kulturen” tillsammans med coronarepressionen och nedstängningarna kommer att leda till att unga människor för första gången i världshistorien får färre friheter och rättigheter än sina föräldrar.

– Mina barns generation – jag tror att de blir den första generationen som kommer att ha mindre än sina föräldrar. När vi växte upp så hade vi mer än våra föräldrar – mer frihet, vi hade mer möjligheter och en bättre livsstil, men mina barn kommer att ha mindre frihet på grund av den här löjliga woke-kulturen på internet och de kommer att ha mindre möjligheter på grund av den kraschade ekonomin och de kommer att ha färre platser att besöka på grund av den här covid-grejen som jag tror aldrig på riktigt kommer att försvinna.

Gallagher berättar vidare att han tycker synd om de ungdomar och barn som nu växer upp eftersom dessa kommer att få ett svårare och hårdare liv än sina föräldrar.

Stöd vår journalistik!

Tack för att du läser våra artiklar och stöder Nya Dagbladet. Vår vision är att fortsätta leverera oberoende åsikter och kvalitetsjournalistik. För att hjälpa oss i framtiden kommer du att kunna betala per artikel. För att komma igång så är det bara att registrera sig hos WordPay.

De kommer att donera 10 kronor till oss för varje registrering som vi får in under oktober, det bästa är att de kommer att hålla din data privat och du får 10 gratisartiklar på ditt konto (endast i oktober).

Missa inte en nyhet igen!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag!

Ta del av ocensurerade nyheter – fria från industriintressen och politisk korrekthet från Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning – varje vecka.

Send this to a friend