Kultur

Het debatt om feminism och vithetsnormer

I The Gavin McInnes Show diskuterades de glödheta ämnena feminism och vithetsnormer. Den engelsk-skottska författaren och komikern Gavin McInnes hade bjudit in den feministiska artisten Heather Marie Scholl till sin talkshow.

http://dai.ly/x2qq68v

I programmet diskuteras feminismens många aspekter, jämlikhet mellan könen, diskriminering, vithetsnormer, rasism, våldtäktskultur, brottsbenägenhet och politisk korrekthet.

Gavin McInnes har blivit känd för deltagande i många debattprogram där han framför sin framrätta och spontana kritik av feminismen och om män och kvinnors olika roller i samhället.

I programmet tar McInnes upp många av de vanliga feministiska påståendena i debatten och prövar dem mot Heather Marie Scholl som ibland både är med och emot.

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!