Kultur

Den undre världen slår tillbaka

"Rihanna och Jay Z har sålt sina själar till satan". Hiphopartisten Chris Geo som kritiserar dem kommer dock aldrig få aldrig en plats i finrummen.

Chris Geos cover på Jay Zs "Run this town"

Medan Jay Z och andra hiphopartister som nu tillhör världstoppen spred sin kultur från den tuffa gatans undre värld kommer annan hiphopmusik aldrig att distribueras via de stora skivbolagen till de stora scenerna och in i finrummen.

Chris Geos musik tillhör den kategorin. Hans musik handlar istället om just hur stjärnor som Jay Z och andra sålt ut sig till förmån för ofantlig framgång och stjärnstatus och hur samhällets mörkerkrafter gömmer sig bakom regeringar och storföretag som skövlar jorden och skördar människoliv.

Hans musik om hur psykopater kliver över lik i försöket att skapa en ny världsregering sprids istället via nätet.

Utöver en omgjord cover av Jay Z:s Run this Town har han gjort fler låtar varav några komponerats med bildspel.

 

Chris Geo distriburerar sin musik via Chrisgeo.com

Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!  • Ämnen:
  • hiphop
  • satanism