Bonden Stefan Hildingsson – hela svenska folkets charmtroll

publicerad 20 december 2015

Kärleken och hyllningarna från det svenska folket till Stefan Hildingsson från årets Bonde söker fru bara fortsätter. ”Riktig kärlek ska kännas som en blixt” tyckte han och så blev det minsann.

Bonde söker fru är ett av de mest allra mest folkkära programmen i svensk TV och den senaste säsongen är inget undantag. En av dem som charmat det svenska folket alldeles extra i år är köttbonden Stefan Hildingsson från Hassela i norra Hälsingland.

Okonstlad och ifrån hjärtat har det svenska folket fått lära känna 31-åringen som av allt att döma lyckats locka sitt livs kärlek till sin fina gård.

Det gammelsvenska charmtrollet som älskar 50-talsstil sade i början av säsongen att ”Riktig kärlek ska kännas som en blixt”. Och precis så blev det när han träffade 24-åriga Hanna som fick hans hjärta att smälta och känna sig som en nykär pojk.

Innan säsongen:

Tjejernas hyllningslåt till Hassela-bonden:

Här blir Stefan kär i Hanna:Stöd kriget mot bankerna – bidra till stämningen mot Länsförsäkringar


124 440 kronor av 150 000 kronor insamlade! Läs mer här eller swisha direkt till: 123 611 30 21.


Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.