Årets stora event för sanning och spiritualitet!

publicerad 23 augusti 2021

Spotlight on Shadows den 11:e & 12:e september i Malmö

Efter stor succé i Örebro förra året är det nu dags för en ny WakeUpConference. I år riktar vi ljuset mot skuggorna i vår värld med syftet att skapa en bättre framtid.

Vi lever i en kaotisk tid på alla plan och världen förändras snabbt. Mycket går till synes i negativ riktning men från ett högre perspektiv så sker också en väldigt positiv utveckling parallellt.

Fokus på orsaken till allt kaos

Det är bara om vi ser de verkliga orsakerna till allt kaos som vi kan skapa positiv förändring. Det gäller både i våra egna liv och i kollektivet. Oftast stirrar vi oss blinda på symptomen i stället för att gå till roten med problemen. Därför väljer vi i år att gå på djupet och hitta just orsakerna på årets konferens.

Skall vi förändra världen behöver vi också utvecklas spirituellt. Utan spirituell (personlig) utveckling kan vi omöjligen manifestera något bättre eftersom vi är kvar i samma medvetande som skapade problemen.

14 välkända föreläsare inom sanning och spiritualitet

Många av Skandinaviens mest välkända människor inom rörelsen för sanning och spiritualitet medverkar i år med sin breda kunskap. Inte mindre än 14 föreläsare kommer delge sin kunskap i spännande föreläsningar över två dagar.

Årets föreläsare är: Lars Muhl, Carl Nordberg, Danijel Trukulja, Lou Rossling, Anders Sydborg, Conny Andersson, Mads Palsvig, Michael Oddane, Johan Andao, Johanna Rautila, Lennart Matikainen, Susann Björklund och Niclas Holmsten. Även Ole Dammegård kommer att delta via länk. Konferencier är Joanna Oddane.

Det blir även musik och utställare

På konferensen blir det också världspremiär för bandet Wake Up Call som kommer underhålla på lördagskvällen då det blir musik och mingel. Wake Up Call består av Christoffer Lundquist (bl a känd från Roxette), Jan-Åke Jönsson, Peter Amoreus och Patrik Blomqvist.

Det kommer även ett 30-tal utställare som marknadsför sina produkter och tjänster inom relevanta områden som holistisk hälsa, vatten, spiritualitet, orgoniter mm.

Arrangörer är Michael Oddane och Joanna Oddane som också ligger bakom Youtube-kanalen WakeUpGlobe som jobbar för att sprida medvetenhet kring vad som egentligen ligger bakom allt kaos i vår värld samt kunskap kring vår spirituella utveckling.

Michael och Joanna har också etablerat nätverket WakeUpFriends med över 100 grupper över hela landet och ca 10.000 deltagare som träffas i städer och orter för att samverka kring sanning och spiritualitet. De har även skapat den fria och oberoende sociala media plattformen wakeupfriends.net för att människor skall kunna dela och uttrycka sig som de vill utan censur och avstängning.

 

WakeUpConference 2021 Spotlight on Shadows blir ett event att minnas och svensk historia kommer skrivas!

 


Biljett till årets WakeUpConference kan man boka på www.wakeupconference.se.

Michael och Joanna Oddane är eventets huvudarrangörer.