Skydda din digitala skatt: Känn dig trygg med specialkrypterat USB-minne

Annonssamarbete med Teuton Systems

För många kan det kännas som en överväldigande uppgift att skydda sitt digitala liv från klåfingriga teknokrater och den totalitära storebrorsstaten som växer fram från Bryssel. Som tur är finns det enkla och praktiska lösningar som håller ditt privatliv i säkerhet.

publicerad 25 oktober 2023
Skydda dig från Bill Gates och andra klåfingriga typer som vill lägga vantarna på din data.

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


14 150 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Vi lever i en tid bland skrupelfria techjättar, organiserade bedrägerier av kriminella nätverk och häpnadsväckande dataläckor från opålitliga myndigheter. För många kan det kännas som en överväldigande uppgift att skydda sitt digitala liv från klåfingriga teknokrater och den alltmer inträngande storebrorsstaten som växer fram och nu visar sitt fula tryne även i Sverige.

Alldeles särskilt svårt kan det vara att veta hur man ska hantera digitala minnen och personliga dokument som vi önskar hålla privata för oss själva eller inom familjen. Enligt statistik från World Backup Day har nästan var femte person aldrig säkerhetskopierat sin data överhuvudtaget. Av de som faktiskt gjort detta är det dock få som kopierat datan på ett säkert sätt.

Som tur är finns det idag praktiska, användarvänliga lösningar som ger en mycket hög vardagstrygghet. Ett krypterat USB-minne är för de allra flesta som bryr sig om sitt privatliv ett oerhört värdefullt och användbart verktyg.

Socialdemokraternas Ylva Johansson är en känd politiker som försöker snoka i medborgarnas privatliv. Montage. Foto: European Commission/Pixabay

Ditt privatliv – din egendom

Din personliga digitala information är som en skatt. Värdefulla foton, dokument och annan personlig information är alla delar av denna skatt. Men precis som alla skattkistor behöver den skyddas från obehöriga.

Med Teuton Systems specialkrypterade USB-minne, baserat på världens mest stryktåliga teknik från amerikanska Corsair i kombination med vår unika krypteringslösning, har du det ultimata verktyget för att spara och transportera din data på ett både säkert och praktiskt sätt.

Robust styrka och snygg design

Du behöver verkligen inte kompromissa mellan säkerhet, hållbarhet och design. Minnet är robust tillverkat i flygplansaluminium och kan till och med köras över av en lastbil utan att förstöras. Samtidigt är det inte bara utformat på ett sätt som är attraktivt för ögat utan dessutom vattentätt ner till 200 meters djup, så att din data skyddas även under extrema omständigheter.

USB-minnet sitter i ett cylinderformat skal i militärklassad aluminium som gör att det är extremt stöttåligt och vattentätt ner till 200m djup.

Användarvänlighet

Skyddade filer har inte så stort värde om de inte är lättillgängliga för den som äger dem. Med detta USB-minne har vi kombinerat kraftfull kryptering med den högsta säkerhetsstandarden som finns på marknaden – tillsammans med en användarvänlighet som gör det enkelt att låsa upp minnet med ditt lösenord.

Med på köpet får du en lathund till stöd som visar hur du går till väga för att låsa upp och låsa igen minnet. Lösenordet kan ändras efter behov, så det är med andra ord även en perfekt julklapp till dina nära och kära. Allt är på svenska!

En perfekt julklapp till dina nära och kära!

Det unika lagringsminnet finns i 64 Gigabyte-storlek perfekt för dig som inte har så stora mängder data eller som framför allt bara vill försäkra dig om att den ligger i säkra händer när du ska flytta delar av den. För dig som vill ha rejält med utrymme finns minnet, i samma smidiga fysiska storlek, i en maxivariant på 1 Terrabyte-storlek (hela 1000 Gigabyte).

Bli inte en av de som ångrade sig att du inte agerade tidigare för att skydda ditt digitala liv!

 

Säkra din beställning av Teuton Systems specialkrypterade USB-minne här.

Se hur enkelt du öppnar Teuton Systems specialkrypterade USB-minnen och hårddiskar: