Nyheter och uppdateringar från Teuton Systems

Annonssamarbete med Teuton Systems

publicerad 29 september 2023
Snart kommer du att kunna njuta av friheten med både en integritetssäker dator och mobiltelefon utan att avlyssnas, övervakas och kartläggas.

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


27 790 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Utvecklingen av Teuton Systems och dess världsunika koncept pågår för fullt och det finns en rad spännande nyheter för dig som är intresserad av att kombinera modern teknik med personlig integritet!

Utöver uppdaterade datorer i både det stationära- samt laptop-segmentet presenterar vi den otroligt kompakta skrivbordsdatorn “TS Desktop Mini” som är mindre än en mjölkförpackning samtidigt som den är packad med kraft redo att leverera allt du behöver för din Linux-upplevelse på kontoret eller i hemmet.

Du vet väl också att du kan ringa till oss och ställa frågor inför köp? Slå en signal till vårt sälj- och supportnummer mellan kl. 10-17 under vardagar så ger vi dig bästa råd inför och efter köp till telefon 010-101 12 22.Faktum är dock att en dator ifrån Teuton Systems är så lätt att använda att många av våra kunder som sedan länge passerat pensionsåldern, och i övrigt har ett svalt teknikintresse, har upplevt att övergången ifrån Windows och Mac varit så enkel att de aldrig behövt ställa en enda fråga efter köp.

Du finner för övrigt en rad uppdaterade tillbehör i webbutiken, exempelvis den smidiga dockningsstationen till TS Nomad, alltså våra bärbara datorer, vilket ger dig stöd för flera externa skärmar, en nätverksanslutning och fler USB-portar.

Sedan i augusti erbjuder vi också möjligheten att betala med Swish i webbutiken vilket ger dig den kanske snabbaste och smidigaste köpupplevelsen.

Integritetssäkra mobiler äntligen?

Den kanske största nyheten som vi vågar skvallra om är dock att vi inom en snar framtid kommer att lansera integritetssäkra telefoner, alltså en smart och toppmodern mobiltelefon helt bortkopplad ifrån Big Tech och klåfingriga övervaknings- och integritetskränkande tjänster.

Ja du har läst rätt! Vi drar ur pluggen helt för Google och lanserar en lur som ger dig största möjliga frihet och integritet utan att tumma på möjligheten att använda moderna appar, logga in med bankID på nätet, spela spel och allt det där andra som du vill kunna göra i vardagen.

Som första leverantör i Norden kommer vi att kunna erbjuda en frihetstelefon som ger dig full kontroll över din enhet, din användning, dina samtal, dina bilder, dina meddelanden osv.

Sprid den goda nyheten till dina vänner och håll tillgodo till nästa nyhetsbrev!

Spela moderna spel på en Linux-dator? Inga problem!

Håll utkik i vår nyhetssektion längst ned på sajten. Där kommer vi inom kort att publicera nyheter inom Linux och gaming. Idag fungerar över 10 000 speltitlar helt utmärkt på Linux via spelklienten Steam, inte minst tack vare utvecklarna bakom Steam, alltså Valve som drivit på utvecklingen av Linux-stöd till tusentals nya och gamla speltitlar.

Vi kommer därför att också fokusera mer på spelinriktade Linux-datorer framöver och presentera guider och annat matnyttigt för modern gaming på din integritetssäkra dator.

Håll utkik!

 

Hälsningar
Teuton Systems-teamet

 


 

TS Desktop Mini-PC är den minsta datorn i vårt sortiment med en volym på endast ~0.65 liter. En modell som ger dig ett bra arbetsflöde på kontoret och i hemmet – rustad för att klara av alla vardagsuppgifter, både lokalt och på nätet inklusive en del lättare spel.

Läs mer!