Inrikes

Värnamo: tre skottlossningar på kort tid

Vy mot Tingshuset på Kyrktorget i Värnamo.

På fem dagar har den småländska kommunen nu haft tre skottlossningar. En person har skadats i dåden.

Den första skottlossningen skedde under eftermiddagen den 20 maj. Polisen fick då samtal om att en misstänkt skottlossning skulle ha ägt rum i Värnamo och kunde sedermera säkra spår efter skottlossning på platsen. Ingen skadades i dådet.
Den andra skottlossningen ägde rum på natten till den 23 maj i Rydaholm, strax sydost om centralorten Värnamo. Vid 03-tiden på lördagsmorgonen larmades polisen till en adress och kunde konstatera att det varit skottlossning mot en fastighet på platsen. Ingen person skadades fysiskt vid händelsen.

Den tredje skottlossningen skedde den 25 maj runt 19-tiden på Blåbärsvägen i Värnamo, rapporterar polisen. På platsen anträffas en skottskadad person i 20-årsåldern. Ingen har gripits för skjutningarna.

 

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!