Kritiserade coronavaccineringen

Vaccineringshysterin flyttar in på fotbollsarenorna

publicerad 11 september 2021

I samband med dagens allsvenska fotbollsmatch mellan Malmö FF och Norrköping har Region Östergötland fattat det mycket ovanliga beslutet att på plats vid själva arenan erbjuda besökarna en injektion av det hårt kritiserade covidvaccinet.

Regionens vaccinsamordnare Maria Landgren, kommenterar tilltaget:

– Genom att besöka denna typ av event, hoppas vi kunna nå ut till de grupper där vaccinationstäckningen fortfarande är alldeles för låg.
De som skall utföra de ifrågasatta injektionerna är ett “vaccinationsteam” från regionen. Vid arenan kommer även länsstyrelsens “samhälls- och hälsoinformatörer” att erbjuda information för den som vill diskutera vaccinet och varför man bör alternativt måste injicera sig med det.

Det framgår inte hur de som nekar vaccinet kommer att behandlas eller exakt vad för typ av information länsstyrelsen skall gå ut med.

Det allsvenska mötet mellan Malmö FF och Norrköping äger rum idag klockan 15 på Eleda Stadion.


 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!