Inrikes

Ungdomsgäng knuffade gift par – orsakade inre blödningar

Ett gift par från Småland, båda över 55 år gamla, var på tillfälligt besök i Helsingborg för att roa sig. De strosade fram på Kvickbron i centrala Helsingborg med varsin cykel och angreps av ett gäng unga. Det skriver Lokaltidningen Helsingborg.

Vid en trappa stötte de på gänget och både mannen och kvinnan blev knuffade av medlemmarna. Kvinnan ramlade hejdlöst och fick i samband med händelsen sina glasögon och sin jacka förstörda.
Även mannens glasögon förstördes liksom ytterkläder och byxor. I samband med fallet slog mannen ansiktet i marken. Han fick senare besöka akuten i Helsingborg, där en lättare hjärnskakning konstaterades.

När paret senare kom hem, upptäcktes det att kvinnan hade drabbats av inre blödningar. Motivet till dådet är oklart och paret blev inte av med några värdesaker, enligt polisen.

 

Christopher Jarnvall/NB Nyhetsbyrån

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!
  • Ämnen:
  • Helsingborg