Ungdomsgäng knuffade gift par – orsakade inre blödningar

publicerad 6 november 2019

Ett gift par från Småland, båda över 55 år gamla, var på tillfälligt besök i Helsingborg för att roa sig. De strosade fram på Kvickbron i centrala Helsingborg med varsin cykel och angreps av ett gäng unga. Det skriver Lokaltidningen Helsingborg.

Vid en trappa stötte de på gänget och både mannen och kvinnan blev knuffade av medlemmarna. Kvinnan ramlade hejdlöst och fick i samband med händelsen sina glasögon och sin jacka förstörda.

Även mannens glasögon förstördes liksom ytterkläder och byxor. I samband med fallet slog mannen ansiktet i marken. Han fick senare besöka akuten i Helsingborg, där en lättare hjärnskakning konstaterades.

När paret senare kom hem, upptäcktes det att kvinnan hade drabbats av inre blödningar. Motivet till dådet är oklart och paret blev inte av med några värdesaker, enligt polisen.

 

Christopher Jarnvall/NB Nyhetsbyrån
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.