Inrikes

Tre personer ihjälskjutna under torsdagen

Under torsdagen blev tre personer ihjälskjutna. Två sköts utanför en nattklubb i Norrköping och den tredje sköts på öppen gata i Malmö.

Skottlossningen i Norrköping ägde rum utanför en nattklubb omkring halv två-tiden, tidigt på torsdagen. Två män sköts ihjäl. Andra nattklubbsgäster ska ha flytt platsen i panik, enligt SVT.
Männen var 45- respektive 40-årsåldern och hemmahörande i Östergötland och Örebro. Enligt chefsåklagaren Torsten Angervåg har de båda har kopplingar till ett grovt kriminellt gäng.

På torsdagseftermiddagen publicerade mc-gänget No Surrender ett inlägg på deras Facebooksida där de skrev att ”våra bröder tagits ifrån oss” och bilder på två personer.

Även i Malmö skedde det en dödskjutning under torsdagen. Omkring 17-tiden sköts en man Segevångsområdet i norra delen av staden. Mannen, som var i 20-årsåldern, avled innan polis kommit till platsen.

Mordet ledde till att akutmottagningen på SUS i Malmö spärrades av på grund av att det fanns mycket folk med upprörda känslor på platsen.

I nuläget är ingen gripen för något av morden.

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!