Tre personer ihjälskjutna under torsdagen

publicerad 6 december 2019

Under torsdagen blev tre personer ihjälskjutna. Två sköts utanför en nattklubb i Norrköping och den tredje sköts på öppen gata i Malmö.

Skottlossningen i Norrköping ägde rum utanför en nattklubb omkring halv två-tiden, tidigt på torsdagen. Två män sköts ihjäl. Andra nattklubbsgäster ska ha flytt platsen i panik, enligt SVT.

Männen var 45- respektive 40-årsåldern och hemmahörande i Östergötland och Örebro. Enligt chefsåklagaren Torsten Angervåg har de båda har kopplingar till ett grovt kriminellt gäng.


Annonser:


På torsdagseftermiddagen publicerade mc-gänget No Surrender ett inlägg på deras Facebooksida där de skrev att ”våra bröder tagits ifrån oss” och bilder på två personer.

Även i Malmö skedde det en dödskjutning under torsdagen. Omkring 17-tiden sköts en man Segevångsområdet i norra delen av staden. Mannen, som var i 20-årsåldern, avled innan polis kommit till platsen.

Mordet ledde till att akutmottagningen på SUS i Malmö spärrades av på grund av att det fanns mycket folk med upprörda känslor på platsen.

I nuläget är ingen gripen för något av morden.
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.