Inrikes

Tre knivrån i Göteborg på kort tid

Under torsdagen skedde tre knivrån på kort tid i centrala Göteborg. Polisen kan inte koppla rånen till varandra, men kan heller inte utesluta ett samband mellan dem.

Det första rånet ägde rum runt 17:30-tiden i Landala. En pojke, bosatt i Landalabergen, kommer hem till sina föräldrar och uppger att han blivit rånad. Tre unga gärningsmän ska ha knivhotat honom och tillgripit hans jacka, plånbok och mobiltelefon. Pojken klarade sig från fysiska skador, men uppges vara chockad.

Det andra rånet ägde rum runt 17:10-tiden i Annedal. En man blev knivrånad på en läsplatta/bärbar dator av tre yngre män. Inga personskador har rapporterats.

Det tredje rånet ägde rum runt 19:40-tiden i Haga, i anslutning till Västra Skansgatan. Fyra yngre gärningsmän knivrånade en man på en mobiltelefon och en okänd summa pengar. Inga kända fysiska skador. De fyra gärningsmännen lämnade platsen i riktning söderut mot Skansberget.

I nuläget är ingen gripen och polisen har inte gått ut med något signalement på gärningsmännen.

 

Källa: polisen.se

Liknande artiklar

15-årig pojke knivrånad av fyra män En pojke utsattes under lördagsmorgonen för ett rånförsök i Gävle. Gärningsmännen skall ha hotat med kniv. Det var un...
Tonåring knivrånad i Ängelholm Under natten mot lördag blev en 19-årig man rånad på sin dunväst och bankkort. Gärningsmännen var två till antalet och e...
17-åring knivrånad mitt på dagen i Örebro – gärnin... Under torsdagen blev en 17-årig kille knivrånad på Södermalm i Örebro. Han tvingades till en uttagsautomat för att ta ut...

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!