Inrikes

Svenskt pastorpar avstängda från YouTube

Maria Hallman.

Pastorparet Stefan och Maria Hallman har blivit avstängda från Youtube på grund av “upprepade eller allvarliga brott mot Youtubes policy som förbjuder hets mot folkgrupp”.

Stefan Hallman skriver på Facebook:
Vi är chockade och mycket ledsna våran YouTube kanal med 461 prenumranter är avstängda för all framtid Youtube skriver i ett mail till oss, varför de stänger av oss, följande “på grund av upprepade eller allvarliga brott mot YouTubes policy som förbjuder hets mot folkgrupp” Detta är ett lögnaktigt påstående om oss VI ÄLSKAR ALLA MÄNNISKOR och predika evangelium och i varje “Hallmans Live” ger vi våra tittare möjlighet att ta emot Jesus Kristus som deras personlig Frälsare. Hjälp oss att protestera mot Youtube som tagit bort 100tals TV program från oss, ett värde av sanning som aldrig går att ersätta. Dela till dina vänner och låt oss stå enade för yttrandefrihet och mot diktatur. Bed för oss vi är verkligen krossade i hjärtat.

Pastorparet sprider ”evangeliet” via livesändningar på YouTube och Facebook från deras studio i Myresjö i Småland.

Paret har bland annat fått kritik för deras syn på Pride-rörelsen. 2017 blev Maria Hallman omskriven i media efter att hon bett kultur- och fritidschefen i Vetlanda, Stewe Jonsson, ställa in ”regnbågsveckan” – för att inte ”guds vrede” skulle drabba staden. I TV-programmet Breaking News med Filip & Fredrik beskrivs pastorsfrun som ”en arg äldre kvinna på nätet”.

Paret Hallman är även motståndare till Sveriges liberala abortpolitik.

 

Källa: APG29

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!