Inrikes

Polisbil sönderslagen under utryckning i Borås

En polisbil slogs sönder av okända gärningsmän under natten till måndagen. Medan poliserna hade lämnat bilen slogs fordonet sönder av okända gärningsmän. Ingen misstänkt har ännu gripits.

Vid 03-tiden natten till måndagen larmades polis till en adress i Borås. Väl på plats lämnade poliserna sitt fordon för att kunna arbeta. När de senare kom tillbaka till polisbilen var den svårt vandaliserad.

Annons:

Fönsterrutor hade krossats på polisbilen, och flera lampor samt lyktor på bilen var sönderslagna. Händelsen utreds nu som skadegörelse.

Polisen har inte lyckats gripa några misstänkta gärningsmän. Poliskällor uppger att man sedan tidigare har stora problem med gäng som saknar all respekt för polisen och polisens arbete.

Den sönderslagna polisbilen fick transporteras från platsen. Poliserna fick byta fordon, och under en tid sjönk därför polisens beredskap i och tunt Borås.

 

Fredrik Antonsson/NB Nyhetsbyrån


Liknande artiklar


Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!  • Ämnen:
  • Borås
  • Polisen