Pappa och två söner gripna för våldtäkt

publicerad 16 augusti 2021
- av Per Nordin
Arkivbild.

Under söndagskvällen greps en pappa och hans två tonårssöner i Stockholm, misstänkta för grov våldtäkt mot barn och olaga frihetsberövande. Enligt uppgift ska de ha dragit in en flicka i en bil och kört henne till ett hotellrum, där minst en av dem våldtagit henne.

Tre personer greps under söndagskvällen i södra Stockholm. Enligt uppgifter till Schibsted-tidningen Aftonbladet är det en pappa i 35-årsåldern och hans två tonårssöner. De är i nuläget skäligen misstänkta i en utredning gällande våldtäkt av en ung tonårsflicka på ett hotellrum.

Två hotellrum har spärrats av och undersökts av kriminaltekniker. Även en bil, som flickan misstänks blivit indragen i, är beslagtagen.


Annonser:


Flickan ska ha dragits in i bilen och vänner till henne ska ha slagit larm. Polisen kunde sedermera lokalisera henne genom sociala medier.

Den yngsta sonen är misstänkt för grov våldtäkt mot barn och olaga frihetsberövande. Den äldsta sonen och pappan misstänks för olaga frihetsberövande.Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.