Minst fyra personer knivhuggna i Borås

publicerad 4 augusti 2020

Under måndagskvällen blev minst fyra personer knivhuggna i Norrby i Borås. Enligt vittnen var det ett stort bråk på platsen.

Runt 19-tiden på måndagen fick polis larm om ett stort bråk i den invandrardominerade stadsdelen Norrby i Borås. Vittnen uppgav att det var ett 20-tal yngre män som bråkade och möjligtvis använde de knivar. Eventuellt skulle även några varit skadade.

På plats fann polisen två knivhuggna personer – en med en skada i handen och den andra i bålen. Båda fördes till sjukhus.

Senare på kvällen anträffades ytterligare två personer på sjukhuset med troliga knivskador, troligen med koppling till det tidigare bråket i Norrby.

Enligt uppgifter i media är en av personerna en 15-årig pojke, knivhuggen i bröstet. En av de skadade är medtagen till förhör. Ingen är gripen i nuläget.

Norrby återfinns på polisens lista över ”särskilt utsatta områden” som Nya Dagbladet tidigare rapporterat om.

 

Källa: Polisen
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.