Inrikes

Minst fyra personer knivhuggna i Borås

Under måndagskvällen blev minst fyra personer knivhuggna i Norrby i Borås. Enligt vittnen var det ett stort bråk på platsen.

Runt 19-tiden på måndagen fick polis larm om ett stort bråk i den invandrardominerade stadsdelen Norrby i Borås. Vittnen uppgav att det var ett 20-tal yngre män som bråkade och möjligtvis använde de knivar. Eventuellt skulle även några varit skadade.
På plats fann polisen två knivhuggna personer – en med en skada i handen och den andra i bålen. Båda fördes till sjukhus.

Senare på kvällen anträffades ytterligare två personer på sjukhuset med troliga knivskador, troligen med koppling till det tidigare bråket i Norrby.

Enligt uppgifter i media är en av personerna en 15-årig pojke, knivhuggen i bröstet. En av de skadade är medtagen till förhör. Ingen är gripen i nuläget.

Norrby återfinns på polisens lista över ”särskilt utsatta områden” som Nya Dagbladet tidigare rapporterat om.

 

Källa: Polisen

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!