Malmö stad anordnar ”Barnens Pride”

publicerad 16 april 2021
Barnens Pride kommer att kosta skattebetalarna 30 miljoner kronor.

I slutet av sommaren anordnas World Pride i Malmö, där ett av inslagen i den politiska sexualfestivalen detta år ska vara ”Barnens Pride”. Alla partier förutom SD röstade ja till att finansiera jippot – som kostar skattebetalarna 30 miljoner kronor.

Malmö stad skriver att ”formellt är det de danska organisationerna Copenhagen Pride och Pan Idræt som har ansökt om och vunnit värdskapet för WorldPride respektive EuroGames 2021. Deras närmsta svenska partner är Malmö Pride som är projektägare för WorldPride på den svenska sidan av sundet”.

På World Pride kommer man bland annat att kunna gifta sig och diskutera frågor på ”teman som politik, lust och sexualitet, hälsa, kultur, arbete, familj, våld och mycket mer”.
Den 20 augusti förvandlas delar av Pride House till en plats för aktivister, sakkunniga, världsledare och internationella politiker som möts under Summit om hbtqi-flyktingar, gränser och migration”.

Det högst politiska spektaklet är gratis för alla besökare.

Malmö stad anordnar även en Pride speciellt för barnen.

Lördagsplatsen är för Barnens Pride. Med hjälp av lek, workshops, film, samtal och mycket mer vill Copenhagen 2021 i Malmö måla upp en öppen och tillåtande miljö där barnets bästa alltid ligger i fokus”, beskriver man på sin hemsida.

Sverigedemokraterna var det enda partiet som röstade nej till World Pride i Malmö. De andra partierna stödde ett beslut där Malmö stad finansierar World Pride med 30 miljoner kr. Nu visar det sig att ett av inslagen i World Pride kommer vara Barnens Pride”, skriver Nima Gholam Ali Pour (SD) på Twitter.


 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!