Inrikes

Liberalerna röstade för att Sverige ska upphöra som nationalstat

Liberalernas EU-parlamentariker Cecilia Wikström tillsammans med George Soros

Liberalerna har röstat för att EU ska bli en federation och att Sverige ska inkorporeras i ett Europas förenta stater.

Den 10 november publicerade Liberalernas EU-parlamentariker Cecilia Wikström en bild på henne tillsammans med den globalistiske valutaspekulanten och mångmiljardären George Soros. Texten till inlägget löd: “Hade en givande diskussion med George Soros i Bryssel igår”.
Nio dagar efter att Wikström träffade Soros, en notorisk anhängare av EU, röstade Liberalerna för att EU ska gå från att vara en union till att bli en federation. Detta skulle innebära att Sverige avskaffas som självständig nationalstat och istället blir en delstat i det som man beskriver som “Europas förenta stater”.

Förslaget lades från början fram av Liberala ungdomsförbundet (LUF). Simona Mohamsson, arbetsmarknads- och migrationspolitisk talesperson för LUF, twittrade sitt stöd efter att moderpartiet röstade igenom förslaget om EU-federationen.

Förslaget om EU-federationen röstades igenom i samband med Liberalernas landsdagar i Västerås som hölls under helgen.

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!