Inrikes

Kvinna chockades svårt efter rånförsök i Göteborg

Under fredagskvällen fick en kvinna i Göteborg en kniv mot sin hals i samband med ett rånförsök. Hon chockades svårt och fick föras till sjukhus med ambulans.

Brottet ägde rum, strax innan 21:00 på fredagskvällen, vid Sisjöns skjutbana i Göteborg. En kvinna fick en kniv mot sin hals i ett rånförsök. Det är oklart ifall gärningsmannen fick med sig något. Kvinnan fick ytliga skador, men chockades svårt och fick åka ambulans till sjukhus.

Hon var så chockad att hon fördes med ambulans till sjukhus, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst, till SVT.

I nuläget finns ingen gripen eller misstänkt.

Gärningsmannen pratade engelska, utöver det så har polisen inte gått ut med några signalement.

Liknande artiklar

17-åring knivskuren till döds i Uppsala – två grip... En 17-årig pojke ska under söndagen ha blivit utsatt för ett knivmord i Kvarngärdet i Uppsala. Två personer har gripits ...
Bilbränder ökar i samband med skolstart Bilbränder tenderar att öka i samband med skolstart och polisen arbetar intensivt för att bekämpa de brott och ordningss...
Fler väktare i Danderyd efter rånvåg i Djursholm... Efter en rånvåg av grova och brutala rån i Djursholm, i norra Stockholm, väljer Danderyds kommun att utöka bevakningen m...

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!  • Ämnen:
  • brott
  • Göteborg
  • rån