Inrikes

Kvinna chockades svårt efter rånförsök i Göteborg

Under fredagskvällen fick en kvinna i Göteborg en kniv mot sin hals i samband med ett rånförsök. Hon chockades svårt och fick föras till sjukhus med ambulans.

Brottet ägde rum, strax innan 21:00 på fredagskvällen, vid Sisjöns skjutbana i Göteborg. En kvinna fick en kniv mot sin hals i ett rånförsök. Det är oklart ifall gärningsmannen fick med sig något. Kvinnan fick ytliga skador, men chockades svårt och fick åka ambulans till sjukhus.

Hon var så chockad att hon fördes med ambulans till sjukhus, säger Thomas Fuxborg, polisens presstalesperson i region Väst, till SVT.

I nuläget finns ingen gripen eller misstänkt.

Gärningsmannen pratade engelska, utöver det så har polisen inte gått ut med några signalement.

Liknande artiklar

Tre blodiga våldsdåd på tre dagar i Göteborg Göteborgarna fick uppleva en blodig helg som resulterade i två döda, en allvarligt skadad och en anhållen. Under natt...
Två minderåriga pojkar rånade i Gävle Under söndagskvällen blev två stycken pojkar rånade vid Ulvsäterskolan i norra Gävle. De blev av med bland annat telefon...
Tre anhållna – misstänks för förberedelse till ter... Säkerhetspolisen har under måndagen gripit tre personer som alla misstänks för förberedelse till terrorbrott Gripande...

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!  • Ämnen:
  • brott
  • Göteborg
  • rån