Inrikes

Knivslagsmål utanför Migrationsverket i Mölndal

Arkivbild

Åtta till tio personer ska under torsdagen ha varit inblandade i ett bråk utanför Migrationsverkets lokaler i Mölndal. En person knivskars i bråket.

Klockan 14 på torsdagseftermiddagen larmas polisen med anledning av att åtta till tio personer slåss utanför Migrationsverket i Mölndal, rapporterar Expressen.

Polisen uppger att en person förts till Sahlgrenska sjukhuset efter att ha blivit knivskuren. Polis söker av närområdet efter den person som pekats ut som misstänkt men ännu ingen gripen.

Platsen är avspärrad i avvaktan på en teknisk undersökning.

Liknande artiklar

Polistillslag mot “card sharing” Polisen har genomfört ett tillslag i Norrköping gällande brott mot avkodningslagen, så kallad "card sharing". Fyra perso...
Migrantaktivist riskerar fängelse – hindrade flygp... Åklagare planerar att väcka åtal mot 21-åriga Elin Ersson, som hindrade utvisningen av en misshandelsdömd afghan genom a...
Nya bilbränder i Västerås Under natten till torsdagen eldhärjades fem bilar i Bäckby i Västerås. En man 20-årsåldern greps senare i närheten och ä...

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!