Inrikes

Knivslagsmål utanför Migrationsverket i Mölndal

Arkivbild

Åtta till tio personer ska under torsdagen ha varit inblandade i ett bråk utanför Migrationsverkets lokaler i Mölndal. En person knivskars i bråket.

Klockan 14 på torsdagseftermiddagen larmas polisen med anledning av att åtta till tio personer slåss utanför Migrationsverket i Mölndal, rapporterar Expressen.

Polisen uppger att en person förts till Sahlgrenska sjukhuset efter att ha blivit knivskuren. Polis söker av närområdet efter den person som pekats ut som misstänkt men ännu ingen gripen.

Platsen är avspärrad i avvaktan på en teknisk undersökning.

Liknande artiklar

Migrationsöverdomstolen tar bort identitetskrav i ... Personer som söker asyl i Sverige behöver inte längre kunna styrka eller bevisa sin identitet för att kunna beviljas asy...
Stora problem med verkställande av utvisningar Polisen uppger att man har stora problem med att verkställa utvisningar av individer som skall utvisas med tvång. Drygt ...
Tjänstemän på Migrationsverket varnade – ignorerad... Två tjänstemän på Migrationsverket varnas av arbetsgivaren efter att ha beviljat uppehållstillstånd till en person som S...

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styres inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 0727220172, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!