Knivdrama på asylboende i Halmstad

publicerad 30 oktober 2020
- av Per Nordin
Bilden är från ett annat sammanhang.

En man i 20-årsåldern blev under torsdagsnatten knivhuggen på ett asylboende i Halmstad. Mannen fördes till sjukhus och en misstänkt gärningsman har gripits. Både offret och förövaren ska vara boende på asylboendet.

Polisen fick larm om händelsen omkring tvåtiden på natten mot fredag. En man ska ha blivit knivhuggen i buken och det var personalen på boendet som larmade. Mannen fick föras till sjukhus, men det är oklart hur allvarligt skadad han är.

I samma veva grep polisen en man i 30-årsåldern på samma plats. Både den knivskurne och den misstänkte ska vara boende på asylboendet. Nationaliteter är dock inte offentliggjorda i nuläget. Polisens presstalesperson Fredrik Svedemyr säger till Nyheter Idag att detaljerna kring knivdramat ännu inte är helt klarglagda.


Annonser:


I nuläget är det inte helt klarlagt omständigheterna kring det här bråket som uppenbarligen har uppstått på plats, säger Svedemyr.Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.