Inrikes

Knivdrama på asylboende i Halmstad

Bilden är från ett annat sammanhang.

En man i 20-årsåldern blev under torsdagsnatten knivhuggen på ett asylboende i Halmstad. Mannen fördes till sjukhus och en misstänkt gärningsman har gripits. Både offret och förövaren ska vara boende på asylboendet.

Polisen fick larm om händelsen omkring tvåtiden på natten mot fredag. En man ska ha blivit knivhuggen i buken och det var personalen på boendet som larmade. Mannen fick föras till sjukhus, men det är oklart hur allvarligt skadad han är.
I samma veva grep polisen en man i 30-årsåldern på samma plats. Både den knivskurne och den misstänkte ska vara boende på asylboendet. Nationaliteter är dock inte offentliggjorda i nuläget. Polisens presstalesperson Fredrik Svedemyr säger till Nyheter Idag att detaljerna kring knivdramat ännu inte är helt klarglagda.

I nuläget är det inte helt klarlagt omständigheterna kring det här bråket som uppenbarligen har uppstått på plats, säger Svedemyr.

 


Per Nordin
per.nordin@nyadagbladet.se

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!