Här möter Nya Dagbladet Expressens stjärnreporter utanför huvudkontoret

publicerad 25 mars 2018

Nya Dagbladets reportrar besökte i fredags Expressens och DN:s huvudkontor i Stockholm för att ställa ansvariga till svars för censurhetsen. Istället för Thomas Mattsson skickar Expressen ut stjärnreportern Nina Svanberg som inte kunde svara på en enda fråga.

Efter att Expressen tillsammans med Dagens Nyheter bedrivit en hetsjakt på Google och YouTube i flera veckors tid i syfte att släcka ned Granskning Sverige och andra kritiska röster på nätet har Nya Dagbladet sökt Expressen för att ställa tidningen till svars för censurhetsen. Väl på plats på Gjörwellsgatan 30 i Stockholm söker vi direkt Expressens chefredaktör Thomas Mattsson men vi meddelas bryskt personligen via Bonniers säkerhetsansvarige Christer Ohlsson att vi inte kommer att få träffa Mattsson.

När vi istället uppehåller oss utanför redaktionskontoret för att konfrontera andra journalister och redaktörer på tidningen skickar Expressen ut sin stjärnreporter Nina Svanberg som dock inte förmådda att svara på en enda fråga ifrån Nya Dagbladets chefredaktör Markus Andersson.
Nina Sundberg har tidigare arbetat på både SVT, Aftonbladet och Omni. I en artikel på Mediavärlden berättar hon om sin begåvning i samband med att hon lämnade den Bonnierägda mediesajten Kit till förmån för Bonnierägda Expressen.


 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 123 611 3021, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!