Grön Ungdom: ”Männen förpestar jorden”

publicerad 3 januari 2014

Det är mer lämpligt att diskutera utvisandet av män, snarare än invandrare, eftersom männen är största hotet mot kvinnoförtrycket. Den åsikten förfäktar Miljöpartiets ungdomsförbund Grön Ungdoms språkrör Magda Rasmusson.

I ett inlägg på SVT:s debattsida torgför språkröret åsikten att personer som är av det manliga könet är kriminella kvinnoförtryckare.

”Det finns en grupp i samhället som man inte får prata om. Vi har alla sett dem, de har gått i våra skolor och vissa tvingas bo granne med dem. De är kriminella, förtrycker kvinnor och kostar multum för både rättsväsende och skola. Jag talar givetvis om männen.”


Annonser:


Vidare skriver hon att det är männen som bidrar till den påstådda globala uppvärmningen på jorden med skyhöga koldioxidutsläpp från stora bilar och brutalt köttätande. På så sätt ”förpestar” männen hela jorden genom sin existens.

Den grupp män som Magda Rasumsson går till attack mot i debattartikeln är ”högerextremister”. Dessa påstås föra en populistisk politik som utgör en ren och skär livsfara för kvinnor.
Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!

Välkommen att diskutera! NyD vill uppmuntra till en saklig och kvalitativ debatt vilken genomsyras av god ton och respekt för andra åsikter. Du är själv juridisk ansvarig för vad du skriver. Läs våra fullständiga kommentarsregler här.