MORGONDAGENS DAGSTIDNING – måndag 26 februari 2024

måndag 26 februari 2024

Grön Ungdom: ”Männen förpestar jorden”

publicerad 3 januari 2014

Det är mer lämpligt att diskutera utvisandet av män, snarare än invandrare, eftersom männen är största hotet mot kvinnoförtrycket. Den åsikten förfäktar Miljöpartiets ungdomsförbund Grön Ungdoms språkrör Magda Rasmusson.

I ett inlägg på SVT:s debattsida torgför språkröret åsikten att personer som är av det manliga könet är kriminella kvinnoförtryckare.

”Det finns en grupp i samhället som man inte får prata om. Vi har alla sett dem, de har gått i våra skolor och vissa tvingas bo granne med dem. De är kriminella, förtrycker kvinnor och kostar multum för både rättsväsende och skola. Jag talar givetvis om männen.”

Vidare skriver hon att det är männen som bidrar till den påstådda globala uppvärmningen på jorden med skyhöga koldioxidutsläpp från stora bilar och brutalt köttätande. På så sätt ”förpestar” männen hela jorden genom sin existens.

Den grupp män som Magda Rasumsson går till attack mot i debattartikeln är ”högerextremister”. Dessa påstås föra en populistisk politik som utgör en ren och skär livsfara för kvinnor.

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!Mer från förstasidan

Share via
Missa inte en nyhet igen!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag!

Ta del av ocensurerade nyheter – fria från industriintressen och politisk korrekthet från Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning – varje vecka.

Send this to a friend