Inrikes

Grön Ungdom: ”Männen förpestar jorden”

Det är mer lämpligt att diskutera utvisandet av män, snarare än invandrare, eftersom männen är största hotet mot kvinnoförtrycket. Den åsikten förfäktar Miljöpartiets ungdomsförbund Grön Ungdoms språkrör Magda Rasmusson.

I ett inlägg på SVT:s debattsida torgför språkröret åsikten att personer som är av det manliga könet är kriminella kvinnoförtryckare.
”Det finns en grupp i samhället som man inte får prata om. Vi har alla sett dem, de har gått i våra skolor och vissa tvingas bo granne med dem. De är kriminella, förtrycker kvinnor och kostar multum för både rättsväsende och skola. Jag talar givetvis om männen.”

Vidare skriver hon att det är männen som bidrar till den påstådda globala uppvärmningen på jorden med skyhöga koldioxidutsläpp från stora bilar och brutalt köttätande. På så sätt ”förpestar” männen hela jorden genom sin existens.

Den grupp män som Magda Rasumsson går till attack mot i debattartikeln är ”högerextremister”. Dessa påstås föra en populistisk politik som utgör en ren och skär livsfara för kvinnor.

 


Liknande artiklar:

Eftersom du läser det här…

Nya Dagbladet är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.

Men att driva fri oberoende media kostar. Med ditt stöd kan vi fortsätta att växa och bli en verkligt utmanande kraft till de gamla mediehusen.

Stöd oss via Swish på 072 722 01 72, PayPal eller via andra alternativ på denna länk.

Tack för ditt stöd!