Gäng bakom två kvinnoöverfall i Sunne

publicerad 30 maj 2019
Sunne centrum.

Hjälp Nya Dagbladet att klara ekonomin under sommaren!


4360 kr av 50 000 kr insamlade. Stöd kampanjen via swish 123 611 30 21 eller andra donationsalternativ.


Polisen i Värmland söker en mindre grupp män som rånat och ofredat flera kvinnor i Sunne. Gruppen har gett sig på minst två kvinnor, varav en har rånats. Kvinnorna har dessutom fått ta emot förolämpningar från männen.

Tre till fyra yngre män i 20-årsåldern eftersöks av polisen i Värmland. Männen misstänks ligga bakom minst två attacker mot kvinnor i Sunne. En kvinna skall ha rånats av männen, medan en annan kvinna lyckades fly från de misstänkta gärningsmännen. Männen skall ha hotat och förolämpat båda kvinnorna.

Poliskällor som NB Nyhetsbyrån har talat med säger att man misstänker samma gäng bakom båda brotten. Källan säger också att man tror sig ha en god bild av var man kan återfinna männen. Det finns detaljerade signalement från båda överfallen, som polisen inte vill gå ut med i nuläget.

Överfallen i Sunne skedde under helgen 25-26 maj i de centrala delarna av Sunne. Polisen har efter händelserna ökat sin närvaro i Sunne. Ingen person har ännu gripits som misstänkt för rånet eller överfallsförsöket.

 

Fredrik Antonsson/NB Nyhetsbyrån

Ladda ner Nya Dagbladets mobilapp!